Only the good notes

Vårda din hy med Clarins

Det finns en massa bra saker att tänka på när det kommer till hudvård, såsom att välja den produkt som passar för ens egen hudtyp. Men det är inte alla som vet vilken produkt som funkar för en själv, men som tur är finns ett hudvårdsmärke som faktiskt passar för alla och det är Clarins.

Det smartaste valet du kan göra för din hy är att vårda den med en bra produkt från Clarins, och ännu smartare är att handla Clarins online för då kan du dessutom komma undan billigt. Men något som nästan är ännu bättre, vet du vad det är? Clarins erbjuder produkter både för honom henne och henom, deras produkter är nämligen väldigt könsneutrala. Och om du identifierar dig som man och känner dig lite vilsen när det kommer till att använda olika sorters hudvårdsprodukter ska du inte oroa dig. Hos tidningen Café finns en väldig bra startguide som hjälper dig en bit på vägen genom produktdjungeln. En sak som alla bör ha i badrumsskåpet är dock Clarins Multi-active eye cream som svalkar och minskar svullnad kring ögonen, såhär beskrivs produkten:

”Den gelékrämiga ögonkrämen känns sval när den appliceras med metallapplikatorn. Drar ut krämen med ett lätt tryck från ögonvrån över och under ögat känns, och det känns som att huden blir piggare och mindre svullen. Innehåller koffein och hästkastanj som verkar dränerande.” läs fler produkttips här.

Något annat som är viktigt att tänka på när det kommer till hudvård är sin hudvårdsrutin. Denna ska alltid inledas med tvätt och återfuktning, sen kan du även göra en hel del extra saker såsom exfoliering och annat. Men vill du få tips på en rutin som funkar är Lisa Olssons en att titta närmare på, den hat hon delat med sig av i en artikel hos  Nyheter24 Modette som du kan spana in genom att klicka här.