Only the good notes

Smink som gör gott!

Alla gillar vi att känna oss fina, och vad som gör det är individuellt. Skönhet kommer förvisso inifrån, men att känna sig snygg är också viktigt. Något som alla är på sitt eget vis, men vi tar fortfarande beslut som påverkar hur vårt yttre ser ut. Till exempel är det otroligt många, majoriteten är kvinnor, som använder sig av smink dagligen för att försköna sitt redan fina utseende. Alla har vi helt enkelt olika stilar och metoder för att känna oss hemma i oss själva, som till exempel Miriam som man skrivit om på na.se som lever som i 50-talet:

Miriam Sterner är helt såld på 50-talet. Nästan allt hon har i sin lägenhet är från den tiden. Och så kör hon amazon. Hon har till och med låtit tatuera sin kropp med reklambilder från 50-talet.
– Det är helt galet, jag vet, säger hon.

Att Miriam är så förälskad i den gamla stilen tror hon har att göra med sin uppväxt.
– Mamma älskar det som är gammalt, så vi har alltid haft gamla möbler. Fast inte sådana här, utan äldre.

Oavsett vilken stil man har och hur många olika produkter man vill använda sig av finns det alltid de som är mer eller mindre bra. Mycket smink som många använder är inte så bra för huden och så vidare som många kanske tror eftersom det är otroligt mycket kemikalier i de allra flesta sminkprodukterna, i alla fall från vissa märken. Ett tips för alla är att kolla in mineralsmink från till exempel Bare minerals på http://www.brallis.se/sv/varumarken/bare-minerals.html. Smink som gör dig fin, men samtidigt gott för huden!