Only the good notes

Slipp missöden med brun utan sol

Det har blivit allt mer känt att solen och solens strålar som gör vår hud brun inte är bra i för stor mängd. Tur är väl då att det finns brun utan sol som kan göra oss bruna året om! Här ger vi tips om hur du lyckas med din applicering och slipper fläckar – för ett perfekt resultat helt enkelt.

Det finns många skönhetsknep för dig som vill känna dig riktigt snygg. Känn dig sommarfräsch jämt med brun utan sol – ett knep som bara som blir populärare och populärare.

Skrubba i tid och skippa olja

Om man inte vet hur man ska göra. Att vara noggrann från början är det som ger bästa resultat. Annars blir det snabbt fläckigt och det är det ingen som vill vara med om. I en artikel från Modette.se är det precis detta man tipsar om. Där står det att du ska börja med att peela kroppen ordentligt i duschen innan du tar på brun utan sol. Man ska gärna börja skrubba sig redan 1-2 dagar innan man tar på produkten, för om du tar på direkt efter du skrubbat dig en gång så kommer färgen att fästa ojämnt p din kropp – något som inte alla känner till. Du ska undvika att smörja in dig med krämer som innehåller olja innan du tar på brun utan sol-produkten, detta lägger sig ofta på din hud och hindrar ämnet som gör dig brun från att tränga in. På så vis blir resultatet ofta ojämnt. Undvik tajta kläder på några timmar och applicera produkten med en speciell handske för ändamålet. Undvik även att raka benen efter, enligt artikeln.

”Om du vill att brännan ska vara på topp inför just denna kvällen så är det bäst att raka benen innan du använder dig av brun utan sol. När du rakar benen försvinner nämligen lite av färgen.”