Only the good notes

Skon som alla talar om

Att shoppa kan vara en av de bästa sakerna som finns när det kommer till vissa människor. Speciellt om man får vara i framkant och bära upp nya trender. Då finns det en sko som nästan alla vill äga. 

1001826-shoes-on-white-close-upMode är både något som förändras och som kommer igen. Trender kommer och går och är man riktigt skillad så gäller det att man ska kunna se och känna av vad det är som börjar bli riktigt inne. Att välja att shoppa online har blivit ett steg för att enklare kunna hoppa på de nya trenderna och när det kommer till skor så finns det ett stort urval av skor hos Footmall där du kan välja och vraka. Men känner du att du vill vara riktigt inne är det bara att vänta på att de självknytande Tillbaka till framtiden-sneakersena kommer att lanseras för allmänheten i butik och inte bara gå att buda på.

Power Laces

Förhoppningsvis kommer vi att kunna bära ett par Nike Power Laces till 2015. Det kommer att då bli ett par skor som man tagit inspiration av från den andra filmen i trilogin Tillbaka till framtiden då Michaek J Fox reser till framtiden och får på sig dessa självknytande skor. Detta rykte bekräftas av den mytomspunna Nike designern själv, Tinker Hatfield.

Än så länge har man kunnat buda på den begränsade upplagan men i framtiden kommer skon att vara till försäljning med en fast prislapp i stora upplagor. Så vill du bli avundsjuk kan du bildgoogla skorna för att se hur de ser ut på en rad kända människor som lyckats buda samt norpa åt sig några par. Vi kan ana att denna storm av människor som kommer att köa kan liknas vid en lansering av en ny iPhone modell. Spännande!

Och här kommer det fantastiska originalet.