Only the good notes

Plastikoperationer fortfarande tabu?

Att skönhetsoperera sig har länge varit tabu och något som folk har försökt dölja. Bland kändisarna är det vanligt att förneka en operation, även om det blir vanligare att vara öppen med det.

Det har länge ryktats om att realitystjärnan Khloe Kardashian gjort någon typ av skönhetsoperation men nu slår hon tillbaka mot ryktena, skriver Expressen. Bland annat har man trott att hon förstorat sina läppar och eventuellt injicerat botox eller gjort ett ansiktslyft. Hon säger till en amerikansk tidning att hon aldrig opererat sitt ansikte men att hon kan tänka sig att göra det i framtiden. Hon säger även att hon än så länge inte känt ett behov av att göra ett ingrepp och att hon har ett bra sminkteam som gör att hennes ansikte ser riktigt snyggt ut ändå.

Fler öppna med operationerna933568-surgeon-tools-scalpel-forceps-clamps-scissors-isolated

Oavsett om Kardashian gjort ett skönhetsingrepp eller inte, är det verkligen inte något som hon behöver skämmas för. Att genomgå en plastikoperation har nämligen blivit mycket vanligare och enormt många har redan hoppas på tåget. Visserligen är det vanligt bland kändisarna att neka till att de opererat sig och en del försöker dölja att de har gjort det. Men det har den senaste tiden faktiskt blivit vanligare att kändisar är öppna med vad de har gjort. Att kändisarna är öppna med sina ingrepp kan bara ses som positivt eftersom det gör att allmänheten ser att alla inte är perfekta och att många tagit till hjälp för att se ut som de gör.

Injektioner och bröstoperationer

När det gäller allmänheten är det allt fler som även här blivit öppna med sina operationer och är även öppna med att kanske göra en i framtiden. Är man en av dem som känner sig sugen kan en bra idé vara att besöka exempelvis http://www.laserestetik.com/ och läsa på lite mer. De skönhetsingrepp som flest vanliga svenskar är öppna för att göra är framförallt injektioner men många kan även tänka sig att genomgå en bröstoperation. Läs mer.