Only the good notes

Inspiration till vårmodet

Äntligen är det dags för vårmode! Det finns inget bättre än att få slänga undan alla stora och tunga kläder man släpar runt på under vinterhalvåret och få släppa lös i härligt tunna och färgglada kläder i solskenet. Den bästa inspirationen för att handla det du behöver till vårens mode hittar du så klart online!

Det finns så många olika platser att inspireras av när man surfar på internet för att shoppa kläder. Och förutom inspirationen kan man så klart även köpa kläder online! Till exempel bilden ovan, det är en del av Shestores lookbook där de samlat en hel massa snyggt vårmode som faller de flesta olika stilar i smaken. Att få surfa in på en sida som Shestore och inte bara få bra tips på snygga outifts att sätta ihop utan att även kunna beställa samma kläder där på plats – hur härligt är inte det? Men det finns så klart fler källor till inspiration i världen.

Inspiration från olika modemagasin

Det finns många olika tidningar på nätet man kan få inspiration av när det kommer till mode och trender, bland annat finns den svenska nättidningen ELLE.se som har ett stort utbud av olika modetips i allt från budget till lyxklasserna. Vill du däremot få en dos av lite dyrare och mer fashionabelt mode så är det sajter som Vouge Fashion som är din plats på nätet, där det finns en stor mängd av riktigt påkostade och avant garde modekreationer att inspireras av. Nu är det ju ofta så att många av oss inte har hur mycket pengar som helst att handla kläder för, men när man tittar på dyrare plagg och skapelser kan man fortfarande få inpiration gällande färger, linjer, texturer och liknande som man sedan kan hitta själv i billigare plagg genom att handla online! Det är inspirationen vi är ute efter.