Only the good notes

Den rätta klänningen till den stora festen

Att välja den perfekta klänningen till vare sig det vankas bröllop, studenten, bal eller bara en härligt stor fest är svårt. Det finns en stor och helt magisk djungel där ute av fantastiskt skimrande klänningar som väntar på att bli burna. Ett hett tips är att hitta din festklänning på nätet då du kan hitta spännande klänningar som inte så många andra bär samt att det ör både smidigt och enkelt. Men, tänk på att kolla upp innan hur lång tid det tar med frakt och vad det finns för reklamationsrätt och öppet köp. SofiaMoore är en sajt som rekommenderas varmt då det är som om du kommer in i en annan värld – en värld av vackra klänningar och som du även kan få måttsydda efter din egen kropp så klänningen passar perfekt. Denna sajt rekommenderas om du har panik över att du inte har något att bära och vill sticka ut eller bara smälta in snyggt.

Ditt eget bröllop

När det kommer till ditt bröllop är det mycket pröva, pröva och pröva som gäller. Och, det är oftast den bästa vägen att gå. Men det finns även många smarta tips som du kan snappa upp och göra letandet enklare. Och ja, det är så klart självklart att du får använda kostym och inte behöver ha klänning. Tänk även på att alla de ”regler” som finns kan du bryta mot. Det handlar om att du ska trivas.

”Är du nätt på överkroppen men har lite mer tyngd runt rumpa och lår är den axelbandslösa klänningen med vidd i kjolen ett bra alternativ. Du lyfter fram det du själv anser vara dina positiva egenskaper och döljer det du är mindre benägen att visa upp. Även bara axlar anses inte alltid som politiskt korrekt i kyrkan, något du i alla fall bör vara medveten om.” (läs mer här)