Only the good notes

Att hitta sin stil

Att hitta sin stil är inte en enkel uppgift, och det kan ta flera år innan man äntligen känner sig bekväm med vad som hänger i ens garderob. Det blir många felköp under en livstid, och vissa lär vi oss av direkt och bär aldrig, medan andra märker vi inte efter flera år att de aldrig riktigt var en hit. Men i slutändan så fastnar vi i princip alltid för en viss typ av kläder som vi senare gör synonyma med oss själva. Men det är en lång resa dit!

Alla har vi en klädstil som vi mereller mindre identifierar oss med. Vissa i princip lever genom sin stil och väljer ställen där klädstilen passar in med andra liksinnade och så vidare, medan andra bara ser det som kläder som man måste bära. Hur man än är så har man hamnat där efter tidigare outfits, och har någon gång tvivlat på om det verkligen är det som man passar bäst i. Något som alltså alla kan känna igen sig i, för det är verkligen inte lätt att veta vad man trivs bäst i. Många provar på en hel del olika stilar i sina yngre år, runt tonåren och så vidare, då man som person börjar formas på riktigt. Och det är alltså något nödvändigt! Först efteråt vet man vad man trivs bäst i, och det är det som allt handlar om, att hitta sådant man trivs i! Låt oss därför ta upp lite tips på hur man blir bekväm i sig själv och med sina kläder, så att man alltid är trygg i vilken outfit man än bär.

  • En bra outfit börjar alltid under, helt enkelt med underkläderna! Gillar man inte de underkläder man bär, kanske är de väldigt obekväma eller helt enkelt bara otroligt fula så bär man det med sig under dagen. Därför är det alltså viktigt att ha en garderob som är fylld av underkläder helt enligt ens egen stil och smak! Ett tips är att kolla in på Undys, en underklädessajt på nätet som har ett stort utbud för alla!
  • Man ska aldrig ta på sig något som man inte känner sig bekväm och trivs i, oavsett tillfälle egentligen. Visst kan det finnas undantag, så som fina fester och liknande där man inte kan ha på sig sina trygga vardagskläder, men i övrigt ska man bara ha på sig sina favoriter. På så sätt är det mycket lättare att alltid känna sig bekväm med sig själv än om man bär alla olika typer av kläder.
  • Att veta vad som sitter bra på en för ens kroppstyp måste man nästan vara en expert för att veta. Visst, man kan tycka att något ser fint ut på en men om det passar egentligen är svårt. Om man vill kan man ta in en expert, annars är det egentligen bara att köra på det som man tycker ser fint ut! Det är trots allt ens egen åsikt som spelar roll, ingen annans. Det ska man aldrig glömma bort.