Only the good notes

Årets julklapp blev en…

Att årets julklapp blev en besvikelse skulle många personer säga. För, vem vill ge bort, eller kanske även ha en robotdammsugare? Många undrar hur HUI tänkt, för inte fick man hjälp i julklappsletandet i år.

2527786-julklapp-2Att handla julklappar ska vara något roligt, men när det är svårt kan det vara skönt att känna att man kan ta hjälp av årets julklapp som HUI tar fram varje år. Det är en klapp som många känner att man kan ge bort, men som i år nog kommer att bli framröstad som årets sämsta. De punkter som HUI går efter är följande:

  • Produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse för året
  • Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i stort antal
  • Produkten ska representera den tid vi lever i

Vilket då blir ännu mer skrattretande då de valt att årets julklapp ska bli en robotdammsugare. Många hade hoppats på att det skulle vara välgörenhet som blev julklappen då det skulle bli en fin symbol för den tid vi lever i samt att många skulle ha lite enklare till att öppna sina plånböcker. Men, så blev det inte.

Få inspiration

När det kommer till att finna en bra julklapp så kan det vara skönt att tänka lite utanför ramarna, och även om vi tidigare skrivit en artikel om shopping på sommaren och hur man kan göra för att fynda så passar den otroligt bra in när det kommer till julen. Detta då den belyser att du kan finna otroligt bra fynd online och göra stora kap.